Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα μου;

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο cloud και πραγματοποιείται backup πολύ συχνά. Έτσι, αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα υποκλοπής και ότι παραμένουν πάντα ασφαλή.

 Θα έχω τη δυνατότητα να μεταβώ σε μεγαλύτερη συνδρομή αργότερα;

Εννοείται! Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να μεταβείτε σε μεγαλύτερη συνδρομή μπορείτε να το κάνετε επικοινωνώντας απλά μαζί μας. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη κι αν είστε στη μέση της συνδρομής, όπου η υπολειπόμενη αξία θα προστεθεί στην αξία της μεγαλύτερης συνδρομής.

 Θα έχω τη δυνατότητα να μεταβώ σε φθηνότερη συνδρομή αργότερα;

Φυσικά! Θα πρέπει, όμως, να δώσετε προσοχή στα περιεχόμενα και τις δυνατότητες της εφαρμογής που θα επιλέξετε, ώστε να μεταφερθούν όλα τα αντίστοιχα δεδομένα της προηγούμενης συνδρομής.

 Τι θα συμβεί αν δεν ανανεώσω τη συνδρομή μου;

Δεν θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή. Παρόλ' αυτά, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και πριν την λήξη της συνδρομής έχετε τη δυνατότητα να εξάγετε τα δεδομένα σας. Τα τελευταία παραμένουν αποθηκευμένα στη βάση, ώστε αν ανανεώσετε και πάλι τη συνδρομή σας αργότερα να τα βρείτε καταχωρημένα.

 Υποστηρίζει το πρόγραμμα τις απαιτήσεις της Α.Α.Δ.Ε σχετικά με το myData;

Εννοείται! Όταν ανοίξει το myData και τεθούν όλα σε κανονική λειτουργία η εφαρμογή θα είναι πλήρως εναρμονισμένη και συμβατή με όλες τις απαιτήσεις της Α.Α.Δ.Ε.

 Έχω μεγάλο πλήθος προϊόντων. Πρέπει να τα καταχωρήσω όλα ένα προς ένα;

Φυσικά και όχι! Το πρόγραμμα σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε μαζική εισαγωγή των δεδομένων σας (προϊόντα, υπηρεσίες, πελάτες, προμηθευτές), ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο. Αν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία είμαστε στη διάθεσή σας!

 Πώς μπορώ να στείλω τα παραστατικά στο λογιστή μου;

Το ProsvasisGo διαθέτει γέφυρες με τα περισσότερα λογιστικά προγράμματα που χρησιμοποιούν τα λογιστικά γραφεία. Επίσης, ύστερα από δική σας συναίνεση ο λογιστής μπορεί να συνδέεται στην εφαρμογή και να αντλεί όλα τα παραστατικά σας χωρίς να σας ενοχλεί καθόλου. Αυτό πραγματοποιείται μέσω της απομακρυσμένης πρόσβασης.

  • No labels