Στο αριστερο μενού της εφαρμογής θα βρείτε την ενότητα «Fintech», ένα χρήσιμο εργαλείο που θα βοηθήσει στην διεκπεραίωση των καθημερινών σας συναλλαγών. Το ProsvasisGO υποστηρίζει τη συμφωνία των καταστάσεων των (ηλεκτρονικών) κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών, επαληθεύοντας την εγκυρότητα των δεδομένων μεταξύ των αρχείων της τράπεζας και των στοιχείων του ProsvasisGO.


 • Όφελος

  Με το Prosvasis Go  FinTech συνδέεστε απευθείας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank των τραπεζών που συνεργάζεστε, ώστε να πραγματοποιείτε online εισπράξεις, πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, να ελέγξετε το υπόλοιπό σας και να δείτε το ιστορικό των συναλλαγών σας.


 • Πρόσβαση στην υπηρεσία ProsvasisGO Fintech 

  Μπορείτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία ProsvasisGO FinTech από το αριστερό μενού, πληκτρολογώντας τους κωδικούς που σας έχουν δοθεί από την τράπεζα.
  Η πρόσβαση στο web banking γίνεται με τη χρήση κωδικών εισόδου :

  • User Name
  • Password

  Το user name (κωδικός χρήστη) και το password (μυστικός κωδικός) αποτελούν τα διαπιστευτήρια (Credentials) για την κλήση της τραπεζικής υπηρεσίας .

  Προσοχή : Τα διαπιστευτήρια (κωδικός χρήστη/μυστικός κωδικός) που πληκτρολογείτε στην τραπεζική ιστοσελίδα γίνονται γνωστά μόνο στην αντίστοιχη τράπεζα. Οι συναλλαγές (π.χ. μεταφορές χρηματικών ποσών) εκτελούνται με υψηλού επιπέδου ασφάλεια  με απευθείας σύνδεση στις τραπεζικές ιστοσελίδες.


  Ανάλογα με την τράπεζα σύνδεσης, η τραπεζική ιστοσελίδα καθεμιάς με τα login credentials διαφοροποιείται.

  Εθνική Τράπεζα     
                                                                                                                                      
         

          Τράπεζα Πειραιώς

         


 • Συγχρονισμός τραπεζικών λογαριασμών


  Από την ενότητα «Οντότητες» όσοι «Λογαριασμοί» έχουν δηλωμένο IBAN θα συγχρονιστούν αυτόματα. Σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να συγχρονίσετε τους λογαριασμούς είτε καταχωρώντας νέα εγγραφή στο ProsvasisGO, είτε συμπληρώνοντας το IBAN σε υπάρχων χρηματικό λογαριασμό.
 • Συγχρονισμός Συναλλασσόμενου

  Από το μενού «Συναλλασσόμενοι» θα πρέπει να ορίσετε το λογαριασμό του πελάτη ή προμηθευτή που θα συμπεριληφθεί στην κίνησή σας. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα «Λογαριασμοί/Έγγραφα» και πατώντας «Προσθήκη» να συμπληρώσετε τον λογαριασμό του.

 • Συγχρονισμός Τράπεζας με τις συναλλαγές που έγιναν στην εφαρμογή ProsvasisGO

  Για να στείλετε στην Τράπεζα τις συναλλαγές που έγιναν στο Prosvasis Go, για παράδειγμα κάποιο έμβασμα σε προμηθευτή ή τις πληρωμές εξόδων (Μεταφορές Χρηματικών Λογαριασμών ή Λοιπά έσοδα και δαπάνες Χρηματικών Λογαριασμών) θα επιλέξετε την «Αποστολή σε Τράπεζα» από την επιλογή των πρόσθετων ενεργειών, όπως φαίνεται παρακάτω.
 • Προβολή εγγραφών που έχουν συγχρονιστεί με την Τράπεζα

  Στο Prosvasis Go μπορείτε να

  1. Oρίσετε τις ημερομηνίες και μόλις επιλέξετε το φακό αναζήτησης να προβληθούν οι εγγραφές, 
  2. Εναλλαχθείτε μεταξύ συγχρονισμένων και μη συγχρονισμένων εγγραφών,
  3. Συγχρονίσετε τη στιγμή που θέλετε, ώστε να προβληθούν οι νέες συναλλαγές που έχουν γίνει στην τράπεζα,
  4. Μετακινήσετε αλλά και να προσθέσετε στήλες ώστε να διευκολύνετε τον τρόπο που θα δουλέψετε. • No labels